Welkom op onze website!

Van den Brink kraan- & hoogwerkerverhuur is een middel groot verhuurbedrijf op het centraal gelegen veluwe, wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van mobiele telescoop kranen, torenkranen, verreikers en hoogwerkers in verschillende hoogtes en uitvoeringen.

Al onze hijskranen en roterende verreikers worden bediend door vakkundige en gecertificeerde machinisten, onze hijskranen zijn standaard uitgerust met lastzicht camera. Zodat de machinist altijd zicht op de te hijsen last heeft. Door deze techniek is het mogelijk veiliger en efficienter te werken. Diverse hulpstukken worden op aanvraag meegeleverd.

Al onze machines worden in onze eigen werkplaats onderhouden en jaarlijks door een onafhankelijke instantie gekeurd, ook zijn alle machinisten VCA gecertificeerd.

Door transport in eigen beheer en de korte lijnen binnen ons bedrijf, is het mogelijk de gewenste hoogwerker of verreiker snel op de door u gewenste locatie te leveren.

Voor meer informatie of vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat wij u op de juiste manier van dienst kunnen zijn.

Huren

  • Onze hijskranen zijn standaard uitgerust met lastzicht camera
  • Diverse hulpstukken op aanvraag meegeleverd
  • Transport in eigen beheer, alles snel op de door u gewenste locatie
Van den Brink hoogwerker en kraanverhuur