Filteren

Categorie

Heftrucks huren

Heftrucks zijn onmisbaar bij veel werkzaamheden. Dit betekent niet dat er op ieder moment een rij trucks klaar hoeft te staan. Stilstand is immers geld verspillen. Ook zijn er verschillende modellen voor afwijkende toepassingen. Kies voor flexibele inzet van deze…

Lees meer
Filteren

Huren

  • Onze hijskranen zijn standaard uitgerust met lastzicht camera
  • Diverse hulpstukken op aanvraag meegeleverd
  • Transport in eigen beheer, alles snel op de door u gewenste locatie
Van den Brink hoogwerker en kraanverhuur
Heftrucks zijn onmisbaar bij veel werkzaamheden. Dit betekent niet dat er op ieder moment een rij trucks klaar hoeft te staan. Stilstand is immers geld verspillen. Ook zijn er verschillende modellen voor afwijkende toepassingen. Kies voor flexibele inzet van deze machines; bij Van den Brink Kraanverhuur kunt u een heftruck huren voor zowel korte als langere periodes. Wij zorgen voor het beheer, u voert de werkzaamheden uit. Voor zowel kleine projecten waar geen materieel voorhanden is, als voor grote organisaties die snel moeten opschalen. Van diesel naar accu, van groot en krachtig tot compact en wendbaar, voor iedere situatie bieden we een passende oplossing. Lees voor meer informatie over heftrucks deze pagina, of neem contact op met één van onze adviseurs.

Gebruik buiten

Wanneer het buiten gebruik betreft zal een heftruck op diesel de meest voor de hand liggende keuze zijn. Naast de aandrijving is ook het onderstel een belangrijke overweging. Op een vlak terrein met een solide ondergrond kan in principe iedere diesel heftruck rijden. Wanneer het een terrein betreft zonder bestrating zijn er opties die zich ook op ruw terrein kunnen voortbewegen. Om optimaal hefvermogen mogelijk te maken is het van belang dat de balancering van het voertuig berekenbaar is. Niet alleen het hefvermogen is van belang, de truck fungeert als contragewicht om zware goederen te tillen. De wielophanging en banden moeten dus gekozen worden op de aanwezige ondergrond. Omdat er veel afwijkende omstandigheden mogelijk zijn adviseren we alvorens een heftruck op diesel te huren en eerst contact op te nemen, zodat we advies kunnen geven over de verschillende opties en accessoires.

Gebruik binnen

Binnen is het doorgaans niet mogelijk om een diesel heftruck te gebruiken vanwege de uitlaatgassen en het geluidsvolume van de motor. Wanneer er onvoldoende ventilatie aanwezig is of de ruimte ontbreekt, kan een accu heftruck uitkomst bieden. Laat je niet misleiden door het gebruik van een elektrische energiebron, want ook deze trucks beschikken over een enorm draagvermogen. Ze kunnen flinke hoogtes overbruggen. Een heftruck accu heeft wel een beperkte gebruiksduur alvorens deze moet worden bijgeladen, daarmee is het niet in alle situaties de meest praktische keuze. Omdat deze modellen doorgaans binnen ingezet worden, zal er meestal ook een verharde vloer aanwezig zijn. De banden kunnen hierdoor aanzienlijk kleiner zijn, wat ze ook zeer wendbaar maakt. Denk aan het gebruik in een magazijn met veel stellingen, vaak moet de ruimte gedeeld worden met pallet trucks en ander materieel. Daarom besteden we bij Van den Brink Kraanverhuur veel aandacht aan veiligheid, denk aan een veiligheidsharnas voor de gebruiker. Daarnaast is certificatie van de werknemer ook van belang om een veilige werkomgeving te garanderen voor alle betrokkenen.

Gebruik van een compacte heftruck

Wanneer er behoefte is aan een mobiele heftruck die op iedere locatie kan geraken zonder andere werkzaamheden te verstoren, leveren wij hiervoor een letterlijk passende oplossing. Bij deze machines moeten er altijd afwegingen gemaakt worden op het gebied van formaat en capaciteit. Wanneer het niet geheel duidelijk is wat de maximale belastbaarheid moet zijn of wanneer ruimte een mogelijke beperking is, biedt eerst een mini heftruck huren uitkomst. Zo kan in praktijk worden bepaald wat de behoefte is, welke beperkingen er bestaan en hoe optimaal gebruik gemaakt kan worden van de ruimte en middelen. Wanneer blijkt dat een heftruck mini niet in staat is om het karwei te klaren, dan kan er eenvoudig overgestapt worden naar een groter model.

Flexibele verhuur

Bij de informatie over mobiele heftrucks gaven we al aan dat het niet altijd direct te bepalen valt wat de maximale waarden zijn. Denk aan hoogte, breedte, diepte en gewicht. Dit is niet alleen van toepassing op onze trucks, maar ook de goederen die verplaatst worden en de locatie waar deze goederen zich bevinden. Onze heftrucks zijn dan de meest flexibele oplossing, omdat ze een niet-permanent karakter hebben. Bij uitvoering van een project kunnen de omstandigheden snel verandereren, met eigen machines wordt er doorgaans geïnvesteerd in oplossingen die multifunctioneel zijn. Door onze trucks te huren kan dynamisch worden ingespeeld op de werkelijke situatie, en hiervoor de juiste truck worden ingezet. Dit geldt ook zeker voor opschaling en downsizing. In organisaties waarbij de werklast sterk kan variëren is het prettig om machines direct in te kunnen zetten. Anderzijds is het niet de bedoeling om het wagenpark te laten verstoffen. Naast de ruimte die het inneemt zijn hier ook kosten mee gemoeid. Van den Brink Kraanverhuur maakt het mogelijk om snel in te spelen op iedere situatie, zowel gepland als onvoorzien. Schakel het materieel dat nodig is op ieder moment voor een flexibele en efficiënte bedrijfsvoering.