Filteren

Categorie

Grondverzetmachines huren

Bouwen begint met een goede fundering. Dit is van toepassing op het bouwen van een huis, maar ook zeker op het gereedschap dat ingezet wordt om een project ten uitvoer te brengen. Van den Brink Kraanverhuur biedt oplossingen voor allerlei…

Lees meer
Filteren

Huren

  • Onze hijskranen zijn standaard uitgerust met lastzicht camera
  • Diverse hulpstukken op aanvraag meegeleverd
  • Transport in eigen beheer, alles snel op de door u gewenste locatie
Van den Brink hoogwerker en kraanverhuur
Bouwen begint met een goede fundering. Dit is van toepassing op het bouwen van een huis, maar ook zeker op het gereedschap dat ingezet wordt om een project ten uitvoer te brengen. Van den Brink Kraanverhuur biedt oplossingen voor allerlei werkzaamheden voor projecten groot en klein. En dit begint bij de basis, zo kunt u een grondverzetmachine huren voor iedere toepassing. Wat er mogelijk is en welke bijdrage wij kunnen leveren aan uw projecten zullen we op deze pagina toelichten.

Wat zijn grondverzetmachines?

Een schep is een voorbeeld van gereedschap om grond te verzetten. Bij grondverzetmachines spreken we van machines die kunnen graven, walsen, dumpen, trillen, shovelen of schranken. Zandkorrels laten zich goed manipuleren, daar is uiteraard wel het juiste materieel voor nodig. Van een graafmachine tot aan een wals; we kunnen alle benodigde machines leveren in iedere fase van het project. Hier zijn enkele toepassingsmogelijkheden:
  • Graafmachines: Als er in korte tijd veel materiaal verplaatst moet worden, dan verschijnt er een graafmachine. Deze robuuste machines kunnen ook op oneven terrein hun werk doen. Ondanks het formaat zijn graafmachines toch zeer wendbaar.
  • Walsen: Deze machines maken iedere ondergrond vlak, bijvoorbeeld om de ondergrond voor te bereiden op het storten van cement of asfalt. Het spreekt voor zich dat een wals zwaar in gewicht is, informeer naar de mogelijkheden voor transport van en naar de werklocatie.
  • Dumpers: Met dump trucks voer je grondstoffen snel af en aan. Ook op onherbergzaam terrein. Deze machines zijn in verschillende maten leverbaar, voor zowel kleine als grote projecten.
  • Shovels: Deze machines zijn niet om mee graven, het zijn wel veelzijdige grondverzetmachines die de basis leggen voor verdere bewerking van de grond. Bediening van deze producten vereist expertise, informeer bij onze adviseurs naar de voorwaarden en veiligheidsmaatregelen.
  • Schrankladers: Dit zijn niet de meest bekende grondverzetmachines, toch kunnen ze een significante meerwaarde bieden omdat ze de aarde kunnen splitsen of omwoelen voor verdere bewerking.

De juiste machine voor iedere klus

De term ‘grondverzet machine’ kan dus heel ruim geïnterpreteerd worden. Tijdens een project zullen er meerdere machines nodig zijn. Dan is het van belang om de juiste machine op het goede moment in te kunnen zetten. Van den Brink Kraanverhuur zorgt dat de werkzaamheden volgens plan verlopen, met de juiste grondverzetmachine waar en wanneer deze nodig is. Denk naast grote bouwprojecten ook aan kleinere projecten, zoals een evenement waarbij een akkerland omgetoverd moet worden tot een festivalterrein. Ook wanneer snel handelen van belang is kunt u een beroep doen op onze dienstverlening. Onze machines zijn te huur voor een dag, een weekend of voor langere periodes. Bij grootschalige projecten kunt u samen met ons een plan opstellen zodat u nooit zonder materieel staat.

Kwaliteit en veiligheid gaan hand in hand

Bij Van den Brink Kraanverhuur staat kwaliteit van ons assortiment voorop. Zo kunt u vertrouwen op machines die goed onderhouden, betrouwbaar en representatief zijn. Zo kunt u zich bezighouden met het project en zonder zorgen over straat. Naast de kwaliteit van onze grondverzetmachines mag ook de veiligheid van gebruikers en aanwezigen niet over het hoofd worden gezien. Als gecertificeerd bedrijf heeft Van den Brink Kraanverhuur alles in huis om kwalitatief hoogstaand materieel te leveren van gerenommeerde merken op basis van professionele ondersteuning. We begeleiden zowel bedrijven als particulieren om projecten te realiseren. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.